Ελληνικά English
Κατηγορίες
Εταιρικά Νέα Περισσότερα


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ » ΙΣΤΟΡΙΚΟ


 

Προσφέρουμε τεχνολογίες που συνδέονται με την καύση των υγρών καυσίμων. Από την έναρξη της δημιουργικότητας αυτής, μια βασική απόφαση πάρθηκε για να εξασφαλίσει πως τα μη-μεταλλικά πρόσθετα μας δεν θα αποτελούσαν απειλή για το περιβάλλον, όπως μπορεί να συμβαίνει με τεχνολογίες που ναι μεν προσφέρουν κάποια πλεονεκτήματα, αλλά δημιουργούν παράλληλα αρνητικές συνέπειες (όπως η εκπομπή βλαβερών μετάλλων).

Εκτεταμένες δοκιμές πάνω στην τεχνολογία προσθέτων έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των μέσων της δεκαετίας του 90 στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Aυτή πάντως ήταν και η εποχή που οι προδιαγραφές για τα καύσιμα αναθεωρήθηκαν ταχέως (ειδικά οι σχετικές με τα επίπεδα του θείου) και έτσι ξεκίνησε ένα μεγάλο πρόγραμμα ανάπτυξης που να συμβαδίζει με τις προδιαγραφές που άλλαζαν. Παρόλο που ήταν δύσκολο εκείνη την εποχή, αυτός ο ρυθμός αλλαγής ανάπτυξε προϊόντα προσθέτων για 3 γενιές καυσίμων diesel συμφώνων με τις παγκόσμιες προδιαγραφές diesel.

Τα πρόσθετα καυσίμων που αναπτύχθηκαν είναι τώρα εφαρμόσιμα σε όλα τα diesel του εμπορίου σε όλο τον κόσμο, όπως και στα καύσιμα βενζίνης και βαρέων καυσίμων. Μεγάλες εταιρείες και ιδωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρώπη γενικότερα, την Αμερική και την Ασία, καθώς και εταιρείες πετρελαιοειδών, χρησιμοποιούν εμπορικά τις τεχνολογίες μας έχοντας ολοκληρώσει προκειμένου να διαφοροποιήσουν τα καύσιμά τους. Οι τεχνολογίες καλύπτουν αξιόπιστα και δημιουργικά ανάγκες στο υψηλότερο επίπεδο, αποτελώντας μια επιλογή κέρδους.

Καθώς η γενική οικονομία και μείωση των εκπομπών των καυσίμων είναι πλέον ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, οι τεχνολογίες μας παίζουν έναν αυξανόμενο ρόλο αποδίδοντας αυτά τα οφέλη.

Αναμένουμε τις προκλήσεις της τρέχουσας δεκαετίας, για να προσφέρουμε και να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το όραμα και τον στόχο μας.