Ελληνικά English
Κατηγορίες
Εταιρικά Νέα Περισσότερα


 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ » ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ & ΜΗΧΑΝΕΣ

Καύσιμα:

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα τεχνολογιών βελτιωτικών προσθέτων καύσης. Αναπτύσσουμε προϊόντα σχεδιασμένα για εφαρμογές από υγρά εώς και στερεά καύσιμα υδρογονανθράκων. Οι τρέχουσες εφαρμογές περιλαμβάνουν diesel, βενζίνη, μαζούτ πλοίων, βαρύ μαζούτ (π.χ. με χρήση σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας), με προϊόντα για το λιθάνθρακα και τα αεροπορικά καύσιμα να έρχονται σύντομα.  

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πορευόμαστε στην ανάπτυξη προϊόντων για τα βιο-καύσιμα (μεθυλεστέρες λιπαρών οξέων και βιοαιθανόλη).Εχουμε εξασφαλίσει την εφαρμοσιμότητα και του Additone αλλά και του AddGX σε αυτές τις τεχνολογίες. Στο βιο-diesel έχουμε δει εντυπωσιακές μειώσεις στις παραδοσιακά υψηλές εκπομπές NOx.

Εχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε τεχνολογίες-πρόσθετα κατά παραγγελία για ειδικές εφαρμογές βασισμένα στις απαιτήσεις και τις διευκρινήσεις του πελάτη.

Μηχανολογία :

Το πρόσθετο diesel  Additone EC-1500 έχει εφαρμοστεί σε όλους τους κινητήρες diesel, από τους μονοκύλινδρους χαμηλών ταχυτήτων εώς τους κινητήρες ελαφρών οχημάτων υψηλών ταχυτήτων, σε κινητήρες βαρέων μεταφορών  εώς και σε εργοστάσια και σταθμούς παραγωγής ενέργειας. 

To  AddGX εφαρμόζεται για να βελτιώσει τη διαδικασία της καύσης σε όλα τα βενζινοκίνητα οχήματα.
Η τεχνολογία της επεξεργασίας είναι κατάλληλη  για όλους τους κινητήρες βενζίνης.

Το  AddMX έχει αναπτυχθεί για την αγορά ναυτιλιακών καυσίμων μαζούτ. Η επεξεργασία του προσθέτου είναι εφαρμόσιμη σε κάθε καύσιμο πλοίου σε όλο το φάσμα των ναυτιλιακών κινητήρων.

Το  AddHX έχει αναπτυχθεί για σταθμούς ενέργειας που λειτουργούν με πετρέλαιο με σκοπό τη μείωση των σταγονιδίων οξέως και άλλων επιβλαβών εκπομπών. Αυτό έχει αποδειχθεί πως βελτιώνει τη διάρκεια ζωής του καυστήρα  και των εξαρτημάτων των αεραγωγών.

Δισεκατομμύρια χιλιομέτρων και ωρών καύσης έχουν καλυφθεί και συνεχίζουν να καλύπτονται από εκατομμύρια οχήματα, καυστήρες, μηχανές κ.α. σε δεκάδες χώρες.

Οι τρέχουσες εργασίες περιλαμβάνουν πρόσθετα σχεδιασμένα για να βελτιώσουν την καύση και την αποτελεσματικότητα στο λιθάνθρακα και σε άλλα στερεά καύσιμα. Έχουμε επίσης αναπτύξει βελτιωτικά καύσης για αεριωθούμενα και άλλα καύσιμα αεροπλοΐας. Αυτά τα προϊόντα αναπτύσσονται με βιομηχανικούς συνεργάτες για να συνεχίσουν την παράδοση της γενικής εφαρμοσιμότητας και αξιοποστίας.